چشم به راه

آمده بودیم چند سوال بپرسیم

يكشنبه, ۷ مهر ۱۳۹۲، ۰۸:۴۰ ب.ظ

سلام

آمده بودیم چند سوال بپرسیم، همین.

نه مانند بچه هایی بودیم که با لباس فرم مدرسه آمده بودند و نه به واسطه پیامک دعوتی، که شب قبل، از یک شماره چهار رقمی فرستاده شده بود، دعوت شده بودیم.

مانند بعضی از استقبال کنندگان هم نبودیم. که از پوزخندی که هنگام الله اکبر گفتن می زدند، مشخص بود که چه اعتقادی به شعارهایشان دارند.

به آن چه می گفتیم، ایمان داشتیم و برای اعتقادمان به مهرآباد آمده بودیم. اعتقادی که حس می کردیم، اگر باز هم سکوت کنیم، دیگر چیزی از آن باقی نخواهد ماند.

می خواستیم محترمانه بپرسیم و پرسیدیم. که چه اتفاقی افتاده است که چنین کردید، چه گرفتید که این امتیاز نه به استکبار را فروختید. و در این حراج عزت تا کجا پیش خواهید رفت. چه گفتید و چه شنیدید. بالاخره شما دست دراز کردید یا آن که نه، آن ها پیش قدم شدند و شما دست آن ها را بی پاسخ نگذاشتید ...

خیلی هم مصر نبودیم که سوال هایمان را پاسخ بگیریم. چون سابقه فرافکنی دوستان شما را هنگامی که در مقام پرسش قرار می گیرند را بارها دیده ایم.


و به جای آن که پاسخی بشنویم، از سر نماز جماعت کفش به دست فرار کردیم که نکند زیر پا ها له شویم. پاهایی که قبل از این که از روی ما رد شود ...

و نمی دانستیم در بازی کثیف رسانه ای آقایان، آن چنان بر ما خواهند تاخت که با منافقین و اسرائیل هم پیاله و هم راستا می شویم. 

و امروز پاسخ سوال های مان را از جای دیگری شنیدیم. از مصاحبه مطبوعاتی اوباما بعد از دیدار با نتانیاهو.

ما هم خیلی مچکریم!



ما که افراطی ایم و جزئی از جامعه نیستیم. و نیازی به پاسخگویی به سوال های ما احساس نمی شود.

ولی پاسخی برای وجدان خود پیدا کنید که راه رفته شده را دوباره شروع شده است. این چند خط از حرف ها یا نوشته های یکی از ما افراطی ها انتخاب نشده است. بخشی از نامه هایی است که در انتهای روند چند ساله به البرادعی نوشته شده است و با افتخار هم منتشر شده است:

"فقدان هرگونه تلاش برای ایجاد ظاهری متوازن، این پیشنهاد را به دستور استعماری کاپیتولاسیون شبیه می‌سازد و پیشنهاد یاد شده توهینی به تمام ملت ایران است که 3 کشور اروپایی باید به این علت از ملت ایران عذرخواهی کنند".

" متاسفانه در مقابل اگر نگوییم هیچ ایران ما به ازای بسیار اندکی دریافت کرد و بارها گام‌های اعتمادساز خود را افزایش داد و تنها در عوض آن با قول‌های انجام نشده و درخواست‌های بیشتر روبرو شده است. قول‌های اکتبر 2003 سه کشور درباره همکاری هسته‌ای، امنیت منطقه‌ای و منع گسترش سلاح های هسته‌ای هنوز حتی بررسی هم نشده است".

و پاسخ دیگر را آماده کنید که باید به علی رضا و آرمیتا های این سرزمین بدهید ...


موافقین ۳ مخالفین ۰ ۹۲/۰۷/۰۷
مهدی غلامی

نظرات  (۴)

داداش من ! سیاست مقاومت فقط مشکلات اقتصادی مارو تو 8 سال گذشته زیاد تر کرد نسبت به 8 سال قبلش! اگر بگی مشکل اقتصاد ما باید از درون کشور حل شه نه بیرون خب تو این 30 سال نه تو این 8 سال چرا هیچ اقدامی از درون کشور برای حل مشکلات اقتصادی نشد؟ شاید هم شما فکر میکنی با تکرار حرف های شعاری و هدایت تمام پتانسیل موجود در کشور به بحث دشمنی با آمریکا می شه پیشرفت کرد(همون پیشرفتی که 34 ساله داره انجام میشه و اوجش هم مشکلات اقتصادی و صنعتی وبیکاری های 8 سال اخیر بود)

پاسخ:
داداش من! کسی از سیاست مقاومت این جا حرف نزد!
اتفاقا سوال ما هم همین بود، شما که قرار بود مشکلات کشور رو حل کنی، بجای این که بشینی از منشا مشکلات رو حل کنی، یه راه رفته رو شروع کردی، و کلی هم حاشیه برا کشور درست کردی

حتی الامکان باید کاری کرد که آتو دست این و آن نداد و گل به خودی نزنیم. درست است که بعضی مواقع رسانه ها و آقایان مغرضانه برخورد می‌کنند اما سعی کنیم که همیشه حساب شده ترین کارها را بکنیم. این که بروند جلوی رئیس جمهور شعار بدهند مرگ بر منافق و جو را به هم بریزند شاید کار حساب شده ای نباشد(شاید قصدشان به هم ریختن جو نباشد ولی میدانند که حضورشان در آن جا و در آن موقعیت تشنج زا است). می شود با کارهای دیگری این اعتراض را نشان داد. مثل همین راهپیمایی که در نماز جمعه انجام شد یا در راهپیمایی های آینده مثل 13 آبان و 22 بهمن انجام خواهد شد.
در پرانتز: بعد از گرفتن سفارت انگلیس یا به هم زدن صحبت های سید حسن خمینی و لاریجانی هم خیلی از بچه بسیجی ها با استدلال های خودشون از آن ها دفاع می کردند و آقا آمد و تکلیف را برای همه روشن کرد که این کارها به نظام لطمه می‌زند. 
پاسخ:
سلام
کاملا موافق ام
حقیقت اش تو فرودگاه بچه ها خوب توجیه بودند، رفقایی که پشت نصفه تریبون دستی می رفتند، این گل به خودی رو تذکر می دادند، حیقت اش کسی تو فضاهای شعارهایی مثل مرگ بر منافق و سازش کار نرفت.
در مورد در پرانتز تون: من سفارت نرفتم. مخالف هم بودم. ولی در مورد این قضیه، حتی اگر در بیاد که حرکت اشتباه بوده، هنوز هم مدافع اش خواهم بود. چون یک تصمیم کاملا دانشجویی بود. اندازه فهم شون تصمیم گرفتند و عمل کردند.

ممنون که سر زدید
اردات مندیم

سلام به نظر من همه ی مردم این تغییر رو حس کردند یک تغییر که به نفع ما بود همه این را حس کردند که آقای روحانی با سیاست وارد شد و حتی یک قدم از مواضع ما عقب نشینی نکرد کاری که آقای احمدی نژاد در طول 8 سال نتونست یا نخواست انجام بده حالا نمیدونم شما بسیجی ها چرا کاسه داغ تر از آش شدید چرا فکر میکنید عزت ما به حراج رفته ما فقط با منطق و سیاست وارد شدیم مطمئن باشید اگر اندکی به منافع ما آسیب برسد مردم ما ساکت نمیشینند شما چرا فکر میکنید فقط خودتون این نظام و انقلاب رو دوست دارید همه مردم با دقت رفتار آقای روحانی رو زیر نظر دارند و اگر اشتباهی رخ داده بود همه ی آنها به میدان میامدند و اعتراض میکردند.

شاید ما این راه رو رفته باشیم اما آقای روحانی این چهره جنایت کاری رو که آقای احمدی نژاد برای ایران درست کرده بود از ذهن مردم جهان پاک کرد حالا شما فکر میکنید این راه مثل راه های قبلی است درسته که ما باید مشکلات رو از منشا حل کنیم این کار رو هم میکنیم اما نباید از جهان بیرون غافل شد و باید در عرصه جهانی به عنوان یک ملت متمدن حرف زد.

پاسخ:
سلام
ما هم جز همه مردم هستیم یا نه؟!
در 8 سال زمان احمدی نژاد مردم نسبت به منافع شون ساکت بودند؟ نبودند؟ همه مردم به میدان آمده بودند و اعتراض می کردند؟
ما زمان احمدی نژاد چهره جنایت کاری داشتیم و الان جهان به عنوان یک کشور متمدن به ما نگاه می کند؟ 
جهان کجاست؟! کدام کشور ها جهان اند؟
الان که ما متمدن شدیم گزینه ای از روی میز برداشته شده است؟
آن زمان که ما گفت و گوی تمدن ها را مطرح کردیم، جهان کجا را به عنوان محور شرارت می شناخت؟

بله به نظر شما جهان از از کشورهایی مانند عراق افغانستان لبنان کشورهای آفریقایی و آمریکای لاتین تشکیل میشود ولی به نظر من علاوه بر آن ها از کشورهایی مثل آمریکا انگلیس آلمان و... تشکیل میشود مردمی که با تبلیغات گسترده بعضی ها واقعا به این نتیجه رسیده بودند که ایران یک جنایتکاره و حرفهای رئیس جمهور سابق این مطلب را تایید میکرد اما با حضور مثبت روحانی در نیویورک نظر مردم جهان راجع به ایران عوض شد این خبریه که از تلویزیون ایران پخش شد. 
پاسخ:
سلام
بنده هم معتقدم جهان از همین کشور ها تشکیل شده است و البته ملت های آن ها نه دولت های آن ها. و اگر روزی قرار باشد، رفتارمان با واکنش های متفاوتی از ملت های جهان همراه باشد، مطمئنا آن ملتی که از رفتار ما ناراحت نمی شود، نباید مستکبرین عالم باشند. آن هایی که  سال هاست با مردم ایران رفتار خصمانه ای داشته اند و هیچ گاه از رفتار شان عذرخواهی هم نکرده اند.
در ضمن واقعا بعضی ها با کار گسترده رسانه ای به این نتیجه رسیده بودند که ایران جنایت کار است و الان دیگر حرف های آقای روحانی نظر آن ها را برگرداند
یعنی کار رسانه ای آن ها علیه دولت احمدی نژاد بود و به نظر آن ها دولت روحانی، دولت خوبی است و ...
راستی مگر زمان اصلاحات، حضور رئیس جمهور مثبت نبود، نتیجه اش چه شد؟ ما محور شرارت نشدیم؟ به اجماع هایی که برای نوشتن قطع نامه علیه ایران می شد توجه کرده اید؟
کار رسانه ای را دقت کرده اید: آمریکا رسما سوریه ای را تهدید کرد، که نزدیک سه سال است درگیر جنگ داخلی است. و نتوانست به تهدیداتش عمل کند. آن وقت بعد از حضور مثبت آقایان، در مقابل ایران مقتدر هنوز هیچ گزینه ای را از روی میز برنداشته است؟!

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی